FREE GIFT: ontvang een gratis behangset bij aankoop van minimum 1 behangrol

Jouw moderne interieur: minimalistic chic

Een modern interieur oogt licht, ruim en luxueus. Je legt de focus op strakke, rechte lijnen en werkt met neutrale tinten zoals wit, zwart of bruin. Eén felle kleur zorgt voor een verrassend contrast. Bij een moderne stijl horen chroom, RVS, leer, glas of hout. Die combinatie van vormen, kleuren en materialen vormt je kamer om tot een strakke ruimte. Jouw welverdiende oase van rust.

> Mijn interieur inrichten

Modern behangpapier

Speel met een accentkleur of -muur die het neutrale kleurenpallet van je moderne inrichting doorbreekt. Een vakantiegevoel in huis halen? Droom weg bij de idyllische kustlijnen van het Riviera behang. Eerder fan van de rock-'n-roll vibe van Elvis? Of de knipoog van Vintage Twist naar de baroktijd? Ga zo ver als je wil in je behangkeuze, er zijn geen grenzen.

> Ontdek modern behangpapier

Moderne meubels

In je strakke en minimalistische interieur zorg je voor contrast door kwaliteitsvolle designmeubels die in het oog springen. Kies voor een opvallend groot meubel, zoals een royale loungestoel of een rechthoekige salonftafel. Met zo'n statement item straalt je ruimte luxe uit.

> Ontdek moderne meubels

Moderne woondecoratie

Maak je inrichting compleet met strakke interieuritems. Ga dus voor effen lijnen of luxematerialen als je accessoires uitkiest. Voor de kleuren van je finishing touches kan je lichte en donkere tinten combineren.

> Ontdek moderne woondecoratie
close