Jouw landelijke interieur: knus en gezellig

Zet één voet binnen in een landelijk interieur en je voelt je meteen thuis. Die knusse, warme sfeer is vooral te danken aan een mix van zachte kleuren en natuurlijke materialen. Je herkent lichte pasteltinten of aarde- en zandkleuren, zoals wit, grijs of bruin. Tijdloze klassiekers zijn hout en stenen. En ook wol, linnen en rotan zijn populaire keuzes. Die materialen komen terug in accessoires, waar je naar hartelust mee kan mixen en matchen.

> Mijn interieur inrichten

Landelijk behangpapier

Eenvoudige of botanische behangprints roepen de gezelligheid en rust van een landelijke stijl op. Onze topfavoriet? De sierlijke droogbloemen van het Pampas behang. Die kleden je muur aan met een warme, natuurlijke vibe.

> Ontdek landelijk behang

Houten meubels

In een landelijk interieur duiken ronde, robuuste meubels op. Die zijn vooral gemaakt uit hout, materiaal dat met z'n tijdloze, warme en duurzame karakter niet mag ontbreken. Kies voor een kwalitatieve massieve tafel of een eenvoudige zitbank waar je járen van geniet.

> Ontdek houten meubels

Landelijke accessoires

Je landelijke inrichting werk je af met accessoires in natuurlijke materialen. Denk aan wollen kussens en plaids, jute manden of rieten plantenhouders. Accessoires heb je trouwens nooit te veel, want ze dragen bij aan het knusse gevoel dat je interieur oproept.

> Ontdek landelijke accessoires
close