Jouw klassieke interieur: gezelligheid troef

Liefhebber van een tijdloos interieur? Dan is een klassieke stijl jouw match. Gezelligheid troef dankzij een mix van warme kleuren, zachte stoffen en fijne details. In een klassiek interieur wissel je lichte en donkere tinten af. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van beige of grijs met donkerblauw of bordeauxrood. Voor het wow-effect zorgen accenten in goud of koper. Typisch moderne materialen? Marmer, fluweel, leer of donker hout. Die geven je ruimte een luxueuze uitstraling om heerlijk van te genieten.

> Mijn interieur inrichten

Klassiek behang

In een klassiek interieur kan je met je behang alle kanten op. Wil je je muur omtoveren tot een echte eyecatcher? Dan zijn de prachtige bloemen van het Wild Flowers behang iets voor jou. Leg je het accent liever op je accessoires? Kies voor een eenvoudige print met luxueuze uitstraling, zoals Plain, Concreto of Wabi Sabi.

> Ontdek klassiek behangpapier

Fluwelen meubels

Je ziet de stof opduiken in poufs, fauteuils en kussens: fluweel is terug van weggeweest. Geen verrassing, want het materiaal is heerlijk zacht en makkelijk in onderhoud. Bovendien zorgt zijn glans voor een chique uitstraling. Wil je een meubel of accessoire inzetten als blikvanger, kies dan voor een felle trendkleur. In oker, roest of hoogblauw komt fluweel helemaal tot z'n recht.

> ontdek fluwelen meubels

Klassieke verlichting

Laat je ruimte tot leven komen door verlichting in goud of koper. Door zo'n warme tint maak je van je lichtpunt een opvallend sfeerelement. Net zoals je fluwelen items en donkere kleuren draagt je verlichting zo bij aan je klassevolle en tijdloze interieur.

> Ontdek klassieke lampen
close