DESIGN WEEK: 12% korting op alle behang met code 'DESIGNDAYS'

Ellie Green

Ik ben een print designer gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Mijn passie voor kleur, print en patronen vertalen zich in dessinontwerpen voor illustratieve oppervlakken. Ik creëer designs die toepasselijk zijn op een reeks van achtergronden en producten, zoals textiel, stoffen, behang, interieur meubilair en nog veel meer.

Ellie Green Design heb ik opgericht als productieve uitlaatklep voor mijn creativiteit en vaardigheden in Printed Textiles en Surface Pattern Design. Na het behalen van mijn diploma in deze specialisatie aan de Leeds Arts University, wist ik dat ik mijn eigen bedrijf wilde oprichten.

Als gepassioneerd en gemotiveerd professioneel Print Designer streef ik er voortdurend naar om mijn technieken te verbeteren, mijn vaardigheden uit te breiden en nieuwe mogelijkheden te vinden om te groeien. Ik zorg ervoor dat ik op de hoogte blijf van de laatste trends en ben constant op zoek naar inspiratie, zodat ik moderne en stijlvolle ontwerpen kan maken.

Check het werk van Ellie Green Design op haar Instagram kanaal en website:

www.elliegreendesign.com

Graphic Universe | behang | WallHaus

WallHaus x Ellie Green

WallHaus ondersteunt nieuwe en opkomende ontwerpers zoals ikzelf. Ik heb al met verschillende Europese behangbedrijven gewerkt. Hierdoor heb ik uitgebreide kennis en begrip opgedaan van het behangontwerpproces. De vrijheid om iets totaal unieks en expressiefs te creëren was echt een geweldige kans. WallHaus is vooruitstreven en innovatief, wat past bij mijn dynamische zakelijke aanpak.

Kleur staat altijd op de voorgrond in mijn ontwerpen.

Het helpt om een verhaal van het ontwerp te vertellen. Ze helpen een bepaalde stemming uit te beelden of gevoelens op te roepen die de ontwerper bedoelt. Dit is voor mij het leukste deel van het ontwerpproces, omdat het een ontwerp volledig kan definiëren of transformeren. Dit effect wordt nog versterkt wanneer het wordt toegepast op behangpapier, omdat de grote schaal van het ontwerp een meeslepend effect op de kijker creëert. Behang kan een grote impact hebben op een ruimte en vervolgens de ervaring van de mensen die zich in de ruimte bevinden, beïnvloeden. Om die reden hou ik van het transformerende effect dat behangpapier heeft.

Ellie Greens choice

Design is universeel.

Er zijn geen grenzen die beperken waar design aanwezig en toepasbaar kan zijn, zelfs in de meest subtiele vormen. Van wetenschap tot geneeskunde tot muziek, planeten en talen. Ze zijn allemaal gecomponeerd, organisch of door de mens gemaakt.

Toen ik Graphic Universe ontwierp, was mijn verbeelding grenzeloos en allesomvattend. Het lege canvas werd gevuld met een eclectische mix van texturen, vormen, graphics, vormen, penseelstreken, computer gegenereerd design en handgeschilderd artwork. Alle componenten en elementen werden zorgvuldig gecombineerd om elkaar aan te vullen en een boeiende compositie te creëren.

 

Graphic Universe | Wallpaper | WallHaus

Moodboard

close